.
Gerda Mortensen
Udstilling i april, maj, juni og juli i Galleri Katte fra Hundelev:
Gerda springer ud...
----------------------------som blomstermaler...
Rigtig mange på egnen kender Gerda Mortensen, som har været at finde blandt maling og farver i byggemarkedet i Vrå i rundt regnet tyve år.
Blomsterbillede af Gerda MortensenHvad hun næppe har haft tid til at fortælle ret mange af kunderne er, at hun allerede som femårig tegnede fugle, blomster og underlige heste. Hun blev født langt ude på Hjerl Hede, var enebarn - men har aldrig kedet sig ét sekund...
HyacintglasHendes far nærmest trak hende rundt alle vegne i naturen, så fra barn af fik hun blomster på hjernen og kunne alle navnene... - i hvert fald en halvtreds stykker. Og hun kunne jo altid sy, male, brodere og hitte på noget kreativt.
Så det er jo ikke nogen overraskelse, at Gerda har beskæftiget sig med at sætte møbler og småinventar i stand og male den slags og undervise i det på Aftenskolen i Vrå. Ej heller, at det med blomsterne er blevet til en årelang passion for at male netop blomster. Gerda har fire gange været på længerevarende kurser i Frankrig i blomstermaleri. Og nu springer hun ud - som blomstermaler!
Gerda har boet mange år i Rakkeby og også i Vrå. Men nu bor hun i Tolne med udsigt til blomsterhave og bøgetræer.
I galleriet er der lige nu sammen med blomster-temaet også mange vaser, især gamle, og hyacintglas i mange farver, især nye.

Åben weekender, alle påskeferiedage og andre helligdage.
I juni og juli søndag-torsdag. Kl. 11-19.
Også efter aftale - eller prøv dørklokken.

Tilbage til Aktivitetskalenderen