Irsk aften med KRÆN WEST i Rakkeby Forsamlingshus

 

Fredag d. 5. november danner Rakkeby Forsamlingshus rammen om en irsk aften, hvor det musikalske er lagt i hænderne på KRÆN WEST. Det er en trio, der siden år 2000 har optrådt rundt om i Danmark. Repertoiret er irsk folkemusik blandet med gode danske viser, hvoraf nogle er egne kompositioner. Kræn West består af følgende musikere: Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.

Jens Memphis er nok bedst kendt for sit arrangement i ”De gyldne løver” som han er medstifter af. På visitkortet kunne der stå: Komponist, forfatter & multikunster. Når der optrædes spiller han på diverse fløjter og synger egne tekster.

Jens Ole Jensen er medstifter af ”Schwåmpi`s Venner” Foruden at være skolelærer er han også komponist og forfatter. På scenen spiller han på guitar og skulle være den bedste af de tre til at synge.

Peter Sørensen har i mange år været medlem af ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas m/venner”. Også han er komponist og forfatter og når der optrædes spiller han på harmonika og synger.

I maj måned i år fik de udgivet deres første CD med titlen: ”KRÆN WEST” – live sit down session – .

Live sit down session er det udtryk man bruger i Irland når musikanterne kommer og planter sig ved et bord og begynder at spille.

 

Billetter til denne spændende aften, hvor der foruden den irske folkemusik også er fællesspisning på programmet, kan kun købes ved personlig henvendelse i Rakkeby Forsamlingshus lørdag d. 23. oktober mellem kl. 10.00 og 12.00

 


Trioen ”Kræn West” består af (fra venstre) Jens Memphis, Jens Ole Jensen og Peter Sørensen.Tryk hér for at komme tilbage til ARKIV-kalenderen